Representants de les entitats sòcies del projecte SOULFOOD van començar el mes d’octubre participant a una trobada presencial a la ciutat romanesa de Roman, la segona reunió del consorci gestor del projecte. Aquest esdeveniment ha tingut lloc els dies 3 i 4 d’octubre, just a l’equador del projecte, una ocasió que s’ha aprofitat per a fer balanç del primer any d’activitat i marcar les fites per al seu segon i darrer any. Tots els socis van presentar els seus èxits i els principals reptes que hauran d’afrontar durant els propers mesos.
Representants de les entitats sòcies del projecte SOULFOOD van començar el mes d’octubre participant a una trobada presencial a la ciutat romanesa de Roman, la segona reunió del consorci gestor del projecte. Aquest esdeveniment ha tingut lloc els dies 3 i 4 d’octubre, just a l’equador del projecte, una ocasió que s’ha aprofitat per a fer balanç del primer any d’activitat i marcar les fites per al seu segon i darrer any. Tots els socis van presentar els seus èxits i els principals reptes que hauran d’afrontar durant els propers mesos.
La Diputació de Tarragona, com a coordinadora del projecte, va organitzar la trobada, amb el suport del soci amfitrió local, l’Ajuntament de Roman. Durant l’estada a Romania els representants de les entitats participants van conèixer també un cas d’èxit en la gestió de l’aprofitament d’aliments provinents de productors locals amb finalitats benèfiques: el banc d’aliments de la ciutat romanesa.
Representants de les entitats sòcies del projecte SOULFOOD van començar el mes d’octubre participant a una trobada presencial a la ciutat romanesa de Roman, la segona reunió del consorci gestor del projecte. Aquest esdeveniment ha tingut lloc els dies 3 i 4 d’octubre, just a l’equador del projecte, una ocasió que s’ha aprofitat per a fer balanç del primer any d’activitat i marcar les fites per al seu segon i darrer any. Tots els socis van presentar els seus èxits i els principals reptes que hauran d’afrontar durant els propers mesos.
La Diputació de Tarragona, com a coordinadora del projecte, va organitzar la trobada, amb el suport del soci amfitrió local, l’Ajuntament de Roman. Durant l’estada a Romania els representants de les entitats participants van conèixer també un cas d’èxit en la gestió de l’aprofitament d’aliments provinents de productors locals amb finalitats benèfiques: el banc d’aliments de la ciutat romanesa.
Fruit de la feina feta durant el primer any de desenvolupament de SOULFOOD, els socis destaquen el seu millor grau de coneixement dels col·lectius destinataris de les seves actuacions, tant productors locals com iniciatives socials dels seus territoris. A més, ja s’ha pogut produir la versió en proves de l’aplicació digital que busca millorar la col·laboració entre productors locals i iniciatives socials i els vol ajudar a ser més sostenibles i inclusius.