La Diputació

Maig a l'Escola a l'EATortosa: Presentació del projecte Radical Coupage Theory Vins

  • Agenda cultural
  • Què: Maig a l'Escola a l'EATortosa: Presentació del projecte Radical Coupage Theory Vins
  • On: Tortosa
  • Quan: 28 maig 2021
  • Hora: De 13:30 h a 15:00 h
  • Publicat28/05/2021

L'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa organitza un any més el 'Maig a l'Escola', amb diverses activitats cultutals obertes a tothom.

Una de les inciatives que se celebrarà és la Presentació del projecte Radical Coupage Theory Vins, en el marc de la Capital Mundial de la Alimentació Sostenible 2021 a Barcelona.

Hi participaran:

.Gustavo Duch, de l'equip editor de la revista Sobirania Alimentària.

Presentació de la proposta "Terra, teca, traca".

.Montserrat Cortadellas i Francesc Vidal, d'Addend. Equipament per a la recerca, la creació audiovisual i el pensament crític (La Morera de Montsant). 

Explicació del projecte Addend i mètode de treball.

—Martí Guixé, exdissenyador. Presentació de Concepts and Ideas for Commercial Purposes. Ex-Designer Project Bar, Food Design.

Introducció al projecte Radical Coupage Theory Vins.

—Joan Asens, enòleg, viticultor.

Cupatge, a partir de les diferents varietats de raïm que es treballen a la DO Montsant, que realitzarà per aquesta ocasió. Explicació i tast.


Adreça:

Escola d'Art de la Diputació a Tortosa
Plaça Sant Joan, 5

43500
Tortosa


Maig a l'Escola a l'EATortosa: Presentació del projecte Radical Coupage Theory Vins
Maig a l'Escola a l'EATortosa: Presentació del projecte Radical Coupage Theory Vins