La Diputació de Tarragona organitza un tast d'oli obert a la ciutadania per comprendre i assaborir el valor de l'or líquid de la demarcació
Aprendràs a percebre l'aroma, el gust, l'olor i la textura de l'oli d'oliva verge extra de les DOP de la demarcació de Tarragona: DOP Siurana, DOP Baix-Ebre Montsià i DOP Terra Alta.
L'oli d'oliva verge extra és un producte d'excel·lents propietats, no només culinàries, sinó també curatives i saludables. Forma part de la dieta mediterrània perquè és molt beneficiós per a la salut
Vols conèixer què e fa un producte excepcional? Apuntat al tast d'oli del proper 4 de novembre al Palau Bofarull de la Diputació a Reus mitjançant el següent formulari. Tastarem els olis premiats en l'última edició dels premis CDO que organitzen la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Reus.
[El tast té una durada aproximada d'1hora. Les places són limitades i s'atendran per ordre d'inscripció. 1 inscripció per persona, si sou un grup cal que cadascú realitzi la seva inscripció individual].