Tastar lo poble
- Grup A: Dissabte de 10 a 13 h i de 15.30 a 18.30 h | Durada: 6 h
Tastar lo poble és un taller per elaborar productes gastronòmics i posar en valor els sabors dels diferents productes alimentaris disponibles a un poble. La proposta es desenvolupa en dues parts. Durant el matí es farà una passejada per les rodalies d’Albinyana, amb l’objectiu de captar la diversitat paisagística i botànica de la zona, així com les possibilitats gastromòmiques dels productes. La sessió de tarda serà per elaborar productes a partir de les matèries recollides.
Un taller obert adreçat a tothom interessat en incorporar noves experiències gastronòmiques a la seva quotidianitat i fomentar el sentit de pertinença amb el lloc que habitem.
*Els tallers per mostrejar lo poble són quatre propostes, un per cada un dels sentits no visuals: oïda, gust, olfacte i tacte, l’objectiu dels quals és fer un inventari de mostres d’olors, sons, gustos i matèries d’alguns dels pobles de l’Escola nòmada.