Vanesa Bustos Martínez
VANESA BUSTOS MARTÍNEZ
C/ Sant Miquel, 35
43560 La Sénia Tarragona
Tel. 616730242
vanesa.bustos.martinez@gmail.com
Experiència docent Florida Universitària. Catarroja (València) GASMA. Gastronomy & culinary management campus. (UCH-CEU). Castelló CdT València, Cdt Castelló (Conselleria de Turisme de la Generalitat Valenciana. Xarxa de Centres de Turisme de la Generalitat Valenciana) Asindown. València Escola Agrària d’Amposta. Amposta Institut Dertosa. Tortosa Valencia Club Cocina. (València) ICUM (Instituto Culinario de México) OSAO, centre de formació professional. Muhos (Oulu, Finlàndia) CHEFPARADE, Escola de cuina. Budapest (Hongria) EUHT Sant Pol de Mar. Sant Pol de Mar
Col•laboracions en l’àmbit universitari: Universitat Politècnica de València Universitat de València
Col•laboracions amb organitzacions i entitats: Slow Food, ONCE, ACECOVA (Associació de Celíacs de la Comunitat Valenciana), Creu Roja, Fundació Asindown, CERAI, Jardí Botànic de la Universitat de València
Col•laboracions amb empreses i publicacions www.afuegolento.com, Herbolario Navarro, Supermercats Consum, Slow Food, entre d’altres.
Cuina Entre d’altres: L’Antic Molí, restaurant. Ulldecona (Tarragona). Assessorament en matèria de plantes silvestres comestibles El Pou de Beca, restaurant. La Vall d’Alba (Castelló). Hotel La Mozaira. Alboraia (València)
Turisme TOURIST INFO PEÑÍSCOLA, Patronat Municipal de Turisme de Peníscola (Castelló).Tècnica en Informació Turística.