Repte: Solucions o productes d’interiorisme que millorin la sostenibilitat i/o l’eficiència energètica dels espais interiors hàbitat o col·lectius
> Presentació del repte i objectius
El clúster AMBIT és l'entorn en el qual professionals i empreses de l'hàbitat i contract comparteixen inquietuds i col·laboren en activitats i projectes.
Treballen la innovació en les àrees de digitalització, economia circular i valor compartit. Les seves activitats ajuden a les empreses a través de projectes d'intel·ligència de mercat, innovació i capacitació per al canvi. Faciliten que els professionals es coneguin i col·laborin, tant en entorns d'aprenentatge, com les jornades i tallers, com en espais pensats per a compartir com els nostres meet&share.
Ara, cerquen solucions en l'àmbit d’interiorisme enfocades a processos, productes o sistemes que millorin i siguin d’impacte a nivell de sostenibilitat, eficiència energètica en la llar i/o espais interiors com oficines, aules hotels, etc.
L’objectiu és el disseny circular en especialitats productives de l'hàbitat i la sostenibilitat de productes, processos i/o de l’empresa. Busquem startups, emprenedors/es, empreses, entitats i/o grups de recerca que treballin en aquest àmbit i aportin solucions innovadores i tinguin experiència en economia circular, eficiència energètica i sostenibilitat.
> A qui va dirigit?
Busquem startups, emprenedors/es, empreses, entitats i/o grups de recerca que treballin en aquest àmbit i aportin solucions innovadores i tinguin experiència en economia circular, eficiència energètica i sostenibilitat.
> Com participar-hi?
Per participar, entra en aquest enllaç, selecciona a l’apartat “INDICA'NS EL REPTE EN QUÈ VOLDRIES PARTICIPAR” aquest repte i afegeix una petita descripció de la proposta que vols presentar.
Aquest repte s’emmarca dins del programa Next Challenges CatSud amb la voluntat d’acompanyar les empreses en el procés de resolució de reptes: des de la seva definició, passant per l’acompanyament en la creació del projecte, i amb l’objectiu final de que s’implementin les diferents solucions sorgides, que prèviament s’han pogut experimentar i prototipar en el Laboratori de Fabricació Digital del Centre d’Innovació i Formació Boca de la Mina de la Diputació de Tarragona a Reus.
El programa s’emmarca dins l’actuació “Aulaplus, servei integral de formació pel territori”, cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del programa operatiu FEDER Catalunya 2014-2020, objectiu d’inversió en creixement i ocupació, eix 4.