> Presentació
El crowdfunding o micromecenatge és un sistema a través del qual un projecte emprenedor pot validar-se col·lectivament a través d’internet i, a més, començar a rebre els primers ingressos. A la pràctica, representa una guia a una de les preguntes principals de les persones emprenedores: Com puc aconseguir els meus primers clients?
En aquesta càpsula formativa, descobriràs el poder del crowdfunding com a eina per validar una idea emprenedora i obtenir els primers ingressos. A més d'aprofundir en la teoria bàsica, posarem en pràctica els seus conceptes a través de casos reals i dinàmiques participatives.
> Objectius
- Conèixer el crowdfunding i els seus avantatges per a finançar un projecte emprenedor.
- Identificar les diferents plataformes de crowdfunding disponibles i saber com triar la més adequada.
- Aplicar estratègies per aconseguir els objectius de finançament i generar els primers clients creant una campanya de crowdfunding exitosa.
> A qui va dirigit
Persones emprenedores amb idees de negoci ja prototipades (representació tangible d'una idea de negoci) o amb un producte mínim viable, així com persones interessades en el crowdfunding com a alternativa de finançament.
> Programa
En aquesta càpsula formativa es tractaran els següents continguts:
- Què és el crowdfunding?
- Quins són els tipus de crowdfunding?
- Pla de treball per a una campanya de crowdfunding:
- 1ª fase: Planificació de la campanya
- 2ª fase: Precampanya
- 3ª fase: Campanya
- 4ª fase: Post campanya
- Casos reals
- Dinàmica participativa amb un cas pràctic
> Persona formadora
Sebastià Navarro, emprenedor i participant del programa Genius de la Diputació de Tarragona a l’organització europea de crowdfunding EUROCROWD (Brussel·les).
> Metodologia
Aquesta formació combina la teoria amb la pràctica.
> Dia i ubicació
> Inscripcions
Les inscripcions per aquesta formació estan tancades. Si desitgeu rebre un correu per estar informats de noves formacions i esdeveniments només cal que ompliu aquest formulari demanant-ho.
Per a més informació podeu enviar un correu a ocupacioiemprenedoria@dipta.cat o bé trucar al 977.296.691.