Formació per a tu i per a la teva IDEA DE NEGOCI

Curs “Marca Personal i LinkedIn”

Tarragona: setembre i octubre 2018

A la llarga, les xarxes socials es converteixen en la nostra arma més potent, i per això és imprescindible saber usar-les, saber donar una bona presència i explicar correctament allò que al nostre públic li interessa. Confiar en el poder i la importància de les xarxes socials. En aquest curs us explicarem la importància d'aquestes, i com us poden ajudar a fer créixer els vostres negocis, a interactuar amb el públic, i el que és més important, a obtenir més clients i més vendes.

Business networking "Estiu amb màgia"

La Pineda, Vila-seca:
21 de juny de 2018

Tot coincidint amb la nit especial del solstici d’estiu, el proper 21 de juny teniu una cita amb el talent emprenedor del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Aquesta jornada vol ser un espai de trobada on poder compartir experiències i establir sinergies en un entorn que ben segur no us deixarà indiferents.

Enginy: especialització en parcs temàtics

Un programa pioner a la demarcació de Tarragona que, aprofitant la presència del parc temàtic Port Aventura al nostre territori, pretén orientar l’emprenedoria cap a un vessant més especialitzada. El projecte té per objectiu estimular la creació d’empreses en aquest sector estratègic i està liderat per la Diputació de Tarragona i compta amb la participació d’Autoocupació i el Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya i amb la col·laboració de PortAventuraWorld.

2n Afterwork: "Com innovar en un sector tradicional"

Tortosa: 5 de juny de 2018

En aquesta segona trobada, ens acompanyarà Vermuts Miró, que ens explicarà la seva trajectòria empresarial i com han sabut adaptar un producte tradicional a les noves tendències del mercat.

Curs "Lean Startup"

Reus: juny 2018

Des de fa uns anys està guanyant força un nou enfocament, l’anomenat Lean Startup, que ha demostrat ser més eficaç a l’hora d’iniciar startups. S’ha convertit en el moviment que està transformant la manera de concebre, fabricar i llençar nous productes al mercat. La base d’aquesta metodologia consisteix en l’aprenentatge validat del client, l’experimentació i la iteració.

1r Afterwork

Reus: 26 d'abril de 2018

Aquest any, com a novetat, us volem presentar les trobades Afterwork. Volem que siguin un punt de reunió d’emprenedors i empresaris en un ambient més relaxat, fora d’un despatx, amb l’objectiu d’ampliar contactes i conèixer possibles clients per als vostres negocis. En aquesta primera trobada, ens acompanyarà en Simón Lee, el Director General de Península, una consultora especialitzada en programes d’incubació amb startups per a corporacions.

Màrqueting digital per a la consolidació de la teva empresa

Tarragona: abril 2018

El màrqueting digital ha esdevingut una eina imprescindible per als emprenedors i les empreses petites i mitjanes. Els clients estan cada dia més avesats a internet. Busquen informació, comparen productes, compren i/o reserven online... Tenint tot això en compte, quina imatge pot donar una empresa que no té presència online? O no la té ben treballada?