Suport als Estudis universitaris

Informació

Col·laboració amb les universitats del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre ( Universitat Rovira i Virgili (URV), amb la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED), i amb l'Associació d'Universitats d'Estiu de les Terres de l'Ebre (AUETE), en totes aquelles activitats universitàries que estiguin vinculades amb les comarques de Tarragona i que suposin una millora i avantatge competitiu per als municipis, així com projecció interior i exterior del conjunt del nostre territori.

Màster Universitari “Patrimoni Artístic i Cooperació Cultural” a l’EADTortosa

L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tortosa i la URV organitzen el primer màster oficial en 'Patrimoni Artístic i Cooperació Cultural' que es fa a la demarcació.

Aquests estudis es poden cursar a l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tortosa des de l'any 2009. Aquest màster en Patrimoni artístic i cooperació cultural és el primer d'aquestes característiques que s'ofereix al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre.

El mestratge, de 60 crèdits i un any acadèmic, és semipresencial i s’estructura en un tronc comú i actualment en dues especialitats: Patrimoni: Identitat i Diversitat i Patrimoni i Conservació.

Trobareu més informació en l'enllaç relacionat.

Contacte:

Escola d'Art i Disseny de Tortosa
Tel: 977 444 163