Organització d'activitats formatives

Informació

La unitat de Formació organitza activitats formatives de diferents tipus destinades principalment al personal dels ens locals

 • Pla AFEDAPLa Diputació de Tarragona i l’Associació Catalana de Municipis organitzen el Pla de Formació destinat al personal funcionari i laboral de les administracions locals del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre adherides al Pla Agrupat (AFEDAP).

Teniu a la vostra disposició noves activitats formatives de la programació del primer semestre del Pla AFEDAP.

Com a novetat, engunay i amb la voluntat d'apropar la formació arreu del territori, veureu que hi ha activitats a les quals hi manca la dada referent al lloc on es realitzarà la formació, i és que en aquests casos, es portarà a terme en la capital de la comarca d'on haureu rebut més inscripcions. Finalitzat el termini us indicarem, mitjançant correu electrònic, l'indret on finalment es farà i ens haureu de confirmar la inscripció.

Noves activitats formatives:

 

C17-006 / Curs  Semipresencial: Aplicació pràctica de la comptabilitat

C17-011 / Curs Presencial i videoconferència: Aspectes claus en l'administració electrònica per als ens locals.
C17-027 / Curs: Informàtica Bàsica
C17-033 / Curs: Nou model de treball col·laboratiu
C17-036 / Curs Semipresencial: Plans d'Igualtat en l'àmbit local. Promovent la perspectiva de gènere des de la Unió Europea.
C17-038 / Curs Virtual: Procediment administratiu
C17-042 / Curs: Producció de contingut creatiu i didàctic en entorns 2.0
C17-053 / Curs: Aspectes claus en l'administració electrònica per als ens locals.
 
Així mateix, aprofitem l'avinentesa per a dir-vos que queden places vacants a les següents activitats:
 
C17-002 / Curs Semipresencial: Actualització de Dret penal i participació de la policia en el judici oral
C17-029 / Curs: Manteniment higienicosanitari d'instal·lacions de risc davant la legionel·la
C17-035 / Curs: La planificació educativa, un mecanisme d'equitat i cohesió social.
 
Podeu consultar la programació, així com inscriure-us, clicant en aquest enllaç o bé copiant la següent adreça al vostre navegador:http://www.dipta.cat/formacio
 
El termini d'inscripció finalitza el dia 26 de març.
 

 

 • Cursos amb l’INAPLa Diputació de Tarragona, en col·laboració amb l’INAP (Institut Nacional de Administración Pública), organitza cursos a través del Centre d'Estudis Locals, creat a partir de l'acord subsrit entre l'INAP i la Diputació de Tarragona a l'any 2001. L’objectiu del Centre és impulsar les estratègies i actuacions dirigides a reforçar la formació dels empleats públics al servei de les administracions.
   
 • JornadesLa Diputació de Tarragona organitza jornades, seminaris i sessions informatives amb l’objectiu general d’oferir informació de les noves normatives que afecten a l’Administració local. 
   
 • Màsters i Postgraus en col·laboració amb la URV-UABDes de l’any 1993 s’organitzen, en col·laboració amb la UAB, la URV i la Fundació URV, màsters i postgraus, amb la finalitat d’oferir formació especialitzada per a la capacitació professional de titulats universitaris superiors, amb l'objectiu d'accedir als llocs de treball al servei de l’administració local de Catalunya.
   
 • Altres activitats formativesLa Unitat de Formació col·labora amb altres institucions organitzant activitats formatives destinades a empleats públics i a altres tipus de públics.

 

Qui ho gestiona: 
Formació
A qui es dirigeix: 
Fonamentalment al personal al servei dels ens locals