Ocupació

Informació

Pla de foment de l’ocupació

En col·laboració amb els consells comarcals i els ajuntaments de la demarcació, la Diputació de Tarragona implementa el Pla de foment de l’ocupació. És un programa anual que consisteix en l’impuls, la gestió i l’execució de plans d’ocupació comarcals dirigits al condicionament d’entorns naturals i/o urbans que comporten la contractació durant sis mesos de persones aturades de llarga durada.

Les persones treballadores que participen en aquest pla de foment de l’ocupació reben formació complementària dirigida a millorar les seves condicions personals i capacitats professionals. Una qualificació actualitzada i més adequada a les demandes del mercat laboral ha d’afavorir la seva inserció.

Projectes de foment de l'ocupació - OPE

Programa de suport a les campanyes agràries

La Diputació de Tarragona, junt amb les altres diputacions catalanes, el Servei d’Ocupació de Catalunya del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat i les organitzacions empresarials i sindicals del sector agrari de Catalunya, ha signat un acord marc de col·laboració per a la gestió de les campanyes agràries de temporada.

En virtut d’aquest acord, la Diputació de Tarragona dóna suport als municipis del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre en el procés de contractació dels col·laboradors/es socials que tindran cura dels allotjaments destinats a acollir a les persones que treballaran a la campanya de la verema.

Qui ho gestiona: 
Ocupació i Emprenedoria
A qui es dirigeix: 
A persones en situació d'atur