Tret de sortida del Projecte Enginy, un programa d'emprenedoria especialitzat en parcs temàtics liderat per la Diputació

Un total de 15 emprenedors han començat avui aquest programa, emmarcat en el Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat i que compta amb la participació del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci, Autoocupació i PortAventura World

06/07/2018
Promoció Econòmica
Tarragona
Comunicació
Acte inaugural del Projecte Enginy
Acte inaugural del Projecte Enginy

Estimular la creació d'empreses en l'àmbit dels serveis als parcs temàtics a partir de les necessitats detectades en aquest sector és l'objectiu del projecte Enginy. Aquest programa d'emprenedoria territorial especialitzada està liderat per la Diputació de Tarragona, amb la participació d'Autoocupació, el Parc Científic i Tecnològic de Turisme, i la col·laboració de PortAventura World.

Un total de 15 emprenedors partipen en aquest projecte, que ofereix 150 hores de formació especialitzada per a donar resposta a les necessitats i oportunitats actuals del parc temàtic per tal de generar noves oportunitats de negoci al sector. Fins a finals d'any, experts del sector compartiran diferents eines i recursos tecnològics que constituiran la base per al desenvolupament de projectes empresarials futurs. A més, PortAventura World posa a l'abast dels participants diversos tutors que els oferiran un total de 70 hores de mentoratge, a través de les quals identificaran i determinaran quines són les oportunitats de negoci reals en aquest àmbit.

El Palau de la Diputació ha estat l'escenari de l'acte inaugural del programa, que ha comptat amb la participació del diputat de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació, Joan Josep Malràs; el president d'Autoocupació, Albert Colomer; el responsable del laboratori d'Innovació i Intel·ligència Turística del PCT, Jordi Calabuig, i el director de Recursos Humans de PortAventura, Albert Sanantón. L'acte s'ha completat amb una taula col·loqui on s'ha aprofundit sobre les oportunitats de negoci als parcs temàtics, i en concret a PortAventura.

 

 

 

 

 

Etiqueta: 
Projecte Enginy
Galeria d'imatges
  • Acte inaugural del Projecte Enginy
  • Acte inaugural del Projecte Enginy
  • Acte inaugural del Projecte Enginy
  • Acte inaugural del Projecte Enginy