Més de 1.200 esportistes participen a les Finals Territorials i Trofeu Diputació d'esport base al Vendrell

La Diputació col·labora amb aquestes competicions a través d'un conveni anual amb els Consells Comarcals

15/05/2017
Esport
El Vendrell
Comunicació
Finals territorials de Patinatge
Finals territorials de Patinatge

Més de 1.200 esportistes del Camp de Tarragona des de la categoria prebenjamí a la juvenil han participat a les finals territorials i al Trofeu Diputació de patinatge artístic, tennis, natació, tennis taula, handbol, bàsquet i futbol sala que han tingut lloc al Vendrell aquest cap de setmana. A banda de la competició, aquests tornejos serveixen per defensar l'esport de valors i la pràctica esportiva entesa com a eina educativa i inclusiva.

Les competicions d'aquest cap de setmana posen així punt i final a les fases territorials dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC). L'Agrupació Territorial dels Consells Esportius del Camp de Tarragona ha coordinat la realització de la jornada i cadascun dels consells se n'ha encarregat d'organitzar la competició per a una o diverses disciplines.

Aquests tornejos són fruit de la col·laboració entre els Consells Esportius i la Diputació de Tarragona. L'ens supramunicipal, a través d'un conveni anual, regula una aportació econòmica als consells esportius de la demarcació que impulsa la pràctica de l'esport base entre els nens i nenes del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre; que permet que disposin del material esportiu necessari per a practicar els esports individuals i d'equip, i fa que sigui possible organitzar tornejos i altres esdeveniments esportius.

Etiqueta: 
Esport
Galeria d'imatges