L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus porta la seva creativitat a Girona dins del "Temps de Flors"

Alumnes del centre han creat una instal·lació anomenada NIU que és ja una de les atraccions d’aquest atractiu cultural i turístic que envaeix Girona

15/05/2017
Cultura
Reus
Comunicació
El treball dels alumnes es pot visitar en el marc d'aquest esdeveniment fins al 21 de maig
El treball dels alumnes es pot visitar en el marc d'aquest esdeveniment fins al 21 de maig

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus participa un any més al certamen Girona, Temps de Flors, un esdeveniment cultural que atrau milers de visitants a la ciutat i que va inaugurar-se aquest passat cap de setmana. Es tracta d’una de les activitats amb més tradició del municipi, que enguany arriba a la 62a edició i que vesteix la ciutat amb extraordinaris muntatges florals i artístics.

En aquesta ocasió, els alumnes de segon curs del Cicle d’Arquitectura Efímera han creat una instal•lació de que s’anomena NIU, localitzada en ple casc antic gironí, concretament a les escales de la Pera, molt a prop de  la catedral, just damunt de l’escultura de Josep Maria Subirachs coneguda com L’arquitecte. El muntatge ha rebut ja a milers des visitants des de dissabte passat, quan va obrir-se oficialment al públic. 

El treball experimental s’ha realitzat a partir del vímet, un material natural que permet, a partir d’estructures espacials, la construcció d'un cistell o niu que ret homenatge a l’escultura que es troba en aquest indret i al propi espai urbà, on es troben les escales de pujades a la catedral.

La construcció es va realitzar la passada setmana i l’alumnat va comptar amb la col•laboració de brigades de l’Ajuntament de Girona, per enlairar l’estructura. La instal•lació es podrà veure fins al 21 de maig, juntament amb la resta de treballs que aquests dies inunden i acoloreixen els carrers de la capital gironina en el marc d’un esdeveniment cultural que atrau cada any milers de visitants. 

Galeria d'imatges