L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa renova l'oferta educativa de cara al 2n trimestre del curs

Les persones interessades es poden matricular a partir del dia 8 de gener, tant als cursos trimestrals com als de curta durada

02/01/2018
Educació
Tortosa
Comunicació
S'ofereixen més de trenta cursos diferents
S'ofereixen més de trenta cursos diferents

L’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa ja té a punt l'oferta formativa del 2n trimestre, que s'iniciarà a partir del 8 de gener i que s'allargarà fins al 23 de març. Cursos trimestrals i d'altres de curta durada en arts plàstiques, arts visuals, arts digitals, així com formació multidisciplinària ompliran el centre d'ensenyament amb una oferta àmplia i diversa adreçada a tothom que vulgui accedir a un ensenyament especialitzat, innovador i personalitzat.

Taller de Ceràmica, Còmic, Art sonor i música visual, Adobe Illustrator o Dibuix són alguns dels més de trenta cursos que s'ofereixen de cara al 2n trimestre. Les persones interessades poden formalitzar la matrícula a partir del 8 de gener, tret dels de curta durada que mantindran oberta la matrícula fins al dia abans de l’inici de l’activitat formativa. Totes les persones matriculades en qualsevol dels tallers i/o monogràfics podran realitzar 1h setmanal de formació en dibuix, sense cost addicional, amb l'objectiu de reforçar el seu aprenentatge.

A més, l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa ofereix classes especialitzades dirigides a professionals de l'educació, la cultura i el patrimoni, entre altres àmbits, que busquen una formació específica relacionada amb el món de l'art. Es tracta de càpsules formatives d'àmbits concrets com "El registre d'obres d'art i gestió de col·leccions als museus" o "Elaboració i gestió de projectes culturals", entre altres.

A la web del centre www.dipta.cat/eadtortosa es pot consultar tota la informació sobre l’oferta formativa del nou curs i la formalització de la matrícula, així com les activitats de creació i difusió artístiques i culturals programades.

Etiqueta: 
EATortosa
Galeria d'imatges