L'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa dóna el tret de sortida al nou curs amb un taller de cuita de Rakú

Nombroses persones s'han apropat aquest divendres a la vora del riu per participar d'aquest taller gratuït

04/09/2017
Educació
Tortosa
Comunicació
Taller de cuita de rakú a la vora del riu
Taller de cuita de rakú a la vora del riu

Un taller de ceràmica a l’aire lliure i obert a tothom ha donat aquest divendres el tret de sortida al nou curs de l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa. La proposta Cuita de rakú a la vora del riu ha aplegat nombrose persones, que han participat de forma gratuïta en aquest taller, a través del qual han après a esmaltar i coure un bol de ceràmica realitzat amb la tècnica oriental del rakú.

El diputat de la Diputació de Tarragona, Joan Josep Malràs, i l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, han assistit a aquesta activitat, en el marc de les Festes de la Cinta del municipi.

A més d’aquest taller a l’aire lliure, el centre ha inaugurat la instal·lació Corporea, en el marc del Festival Eufònic, que es podrà visitar fins a l'11 de setembre. Es tracta d’una proposta singular que estableix les semblances entre els sistemes neuronals i informàtics. Coincidint amb l’obertura d’aquesta instal·lació, aquest dissabte s'ha ofert un taller gratuït que ha apropat la pràctica creativa per narrar i generar missatges a partir del moviment de les persones i la seva interrelació.

La programació de l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa per aquest inici de curs compta, també, amb l’exposició col·lectiva de ceràmica Fang al foc que obrirà al públic 7 de setembre a les 19 hores i es podrà visitar fins l’11 d’octubre. La mostra presenta una selecció de treballs realitzats per alumnes de ceràmica del curs 2016-2017 i s’hi podran fer visites comentades.

Etiqueta: 
Tallers
Galeria d'imatges
  • Taller de cuita de rakú a la vora del riu
  • Taller de cuita de rakú a la vora del riu
  • Taller de cuita de rakú a la vora del riu
  • Taller de cuita de rakú a la vora del riu