Les Escoles d'Art i Disseny de la Diputació mostren el talent del seu alumnat a Barcelona

A més de mostrar els projectes finals dels centres de Tarragona i Reus, durant la IV Jornada d'art i disseny, tres alumnes de l'EADT van fer una presentació a tot el públic dels seus treballs

10/05/2018
Cultura
Tarragona
Comunicació

Les Escoles d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i a Reus van ser presents, i també protagonistes, de la IV Jornada d'Art i Disseny: de l'escola a l'empresa, organitzada pel Departament d'Ensenyament, al CosmoCaixa de Barcelona. La trobada es realitza anualment per establir un diàleg entre les empreses compromeses en el procés fomatiu dels joves i, alhora, mostrar els millors projectes finals dels alumnes dels cicles formatius de grau mitjà i superior de totes les escoles d'art i disseny de Catalunya.

Entre aquestes, van ser presents les de la Diputació a Tarragona i a Reus. Tots dos centre van fer visibles alguns dels treballs més destacats del darrer curs. A més, tres alumnes de l'EADT van tenir l'oportunitat de presentar a tot el públic els seus projectes. Els projectes corresponien als alumnes:  Bàrbara Arnau, de joieria artística amb el seu treball Yes, Why not?; Mari Carmen Peralta, d'Arts aplicades al mur amb El viatge; i  Arnau Matas, de Gràfica publicitària amb el treball Punt de sal.

Galeria d'imatges