La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, rep la consellera de Cultura de la Generalitat, Àngels Ponsa

Han tractat diferents iniciatives culturals que comparteixen totes dues institucions

15/01/2021
Cultura
Tarragona
Comunicació
Abans de la reunió de treball, la consellera ha signat el llibre d'honor de la institució
Abans de la reunió de treball, la consellera ha signat el llibre d'honor de la institució

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha rebut la consellera de Cultura de la Generalitat, Àngels Ponsa, aquest divendres al matí. Totes dues han mantingut una reunió de feina per tractar diferents temes d'aquest àmbit que comparteixen totes dues institucions. També hi han participat el diputat delegat de Cultura de la Diputació, Joan Josep Garcia; el diputat delegat dels centres d'ensenyament de la institució, Jordi Cartanya; el director dels serveis territorials de Cultura de la Generalitat a Tarragona, Jordi Agràs, i la directora general de Creació, Acció Territorial i Biblioteques de la Generalitat, Rosa Tubau.

Durant la visita, la primera que efectua a la Diputació de Tarragona com a consellera de Cultura, Àngels Ponsa ha signat el llibre d'honor de la institució i ha rebut de mans de Noemí Llauradó el llibre 'Tom Carr. L'escultura mental: presència i contingència', obra de Raquel Medina. El volum ha estat editat per la Diputació de Tarragona i Viena Edicions, amb motiu de l'exposició de l'escultor tarragoní que es duu a terme al Museu d'Art Modern de la Diputació fins al 14 de febrer.

Etiqueta: 
Cultura
Galeria d'imatges