La presidenta de la Diputació de Tarragona inaugura el XIII Women 360º Congress sobre salut, benestar i empresa celebrat virtualment en un entorn 3D

Noemí Llauradó ha encoratjat totes les dones polítiques, acadèmiques, directives i empresàries a implementar mesures per avançar cap a la igualtat

08/07/2020
Diputació
Tarragona
Comunicaciói
La presidenta de la Diputació de Tarragona durant la inauguració del Women 360º Congress
La presidenta de la Diputació de Tarragona durant la inauguració del Women 360º Congress

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha participat aquest dimecres al matí en la inauguració del XIII Women 360º Congress que, en aquesta ocasió, se celebra virtualment des de Tarragona en un entorn 3D, degut a pandèmia per coronavirus. L’acte també ha comptat amb la participació del director general de Promoció Económica, Competència i Regulació al Govern de Catalunya, Lluís Juncà; la primera tinenta d’alcalde de Tarragona, Carla Aguilar; la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Laura Martínez, i la fundadora del Women 360º Congress, Rosa Cuscó. La rectora de la Universitat Rovira i Virgili, Maria José Figueras, ha estat l’encarregada de la benvinguda.

Durant la seva intervenció, Llauradó ha encoratjat totes les dones polítiques, acadèmiques, directives i empresàries a implementar mesures per avançar cap a la igualtat. La presidenta també ha recordat que la dona és qui es troba en la situació més vulnerable en aquesta conjuntura de crisi global arran del coronavirus i ha assegurat que “des de les nostres institucions hem de ser capaces de donar respostes efectives per empoderar les dones en pro el desenvolupament d’una societat ingualitària, més justa i més plural”.

Directives i empresaries de tots els sectors participen periòdicament al Woman 360º Congress on es dona visibilitat al talent femení i es promociona la salut com a eix estratègic de canvi. La trobada, coorganitzada per la Universitat Rovira i Virgili i l'agència Bamboo, s'adreça a empresaries, directives, professionals de la salut, de les consultories i l'educació, entre d'altres, i en aquesta ocasió tracta sobre salut, benestar i empresa amb l’objectiu promoure hàbits saludables després de la pandèmia i reflexionar sobre la nova sanitat i el nou paradigma a les empreses.

Galeria d'imatges