La Diputació de Tarragona s'afegeix al Pacte per a la Reforma Horària

Més d'un centenar d'entitats i institucions de Catalunya han signat el compromís per assolir l'Objectiu 2025

17/07/2017
Diputació
Barcelona
Comunicació
Fotografia de grup de tots els signants del Pacte per la Reforma Horària
Fotografia de grup de tots els signants del Pacte per la Reforma Horària

La Diputació de Tarragona s'ha afegit aquest dilluns al Pacte per a la Reforma Horària per pretén aconseguir uns horaris més racionals a Catalunya en els propers anys. Un total de 110 entitats i institucions han signat aquest dilluns l'acord al Palau de la Generalitat durant un acte que ha estat presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont. Per part de la Diputació de Tarragona, el diputat Joan Olivella ha estat l'encarregat de signar el compromís en representació de l'ens supramunicipal.

El Pacte per a la Reforma Horària és un compromís per assolir el que s'anomena Objectiu 2025, que ha de permetre que a Catalunya, en els propers anys, ens equiparem amb una sèrie d'indicadors europeus, i aconseguir així que les persones puguin viure uns horaris més racionals i saludables. Aquest pacte és el resultat de tres anys i mig de treballs d'experts i de l'acord de tots els agents implicats de diferents àmbits com el comerç, l'Administració, el treball, la sanitat, la cultura o l'educació.

La carta de compromisos cap a l'objectiu 2025, que s'inclou en el Pacte per a la Reforma Horària, contempla, entre d'altres els següents propòsits: recuperar les dues hores de desfasament horari en relació a la resta del món; impulsar una nova cultura del temps a les organitzacions a favor de models més eficients i més flexibles per atendre les noves necessitats socials, i consolidar el factor temps com a nova mesura de llibertat, equitat i benestar.

Etiqueta: 
Diputació
Galeria d'imatges