La Diputació de Tarragona, reconeguda com Ambaixadora de l'Excel·lència Europea 2018

El Club Excel·lència en Gestió atorga aquest distintiu a l'Àrea de Coneixement i Qualitat de la institució per la seva alta puntuació al Model EFQM

31/10/2018
Diputació
Tarragona
Comunicació
El responsable de l'Àrea de Coneixement i Qualitat, Enric Brull, rebent el reconeixement
El responsable de l'Àrea de Coneixement i Qualitat, Enric Brull, rebent el reconeixement

La Diputació de Tarragona ha estat reconeguda aquest dimarts com una de les Ambaixadores d'Excel·lència Europea 2018 pel Club Excel·lència en Gestió. Enric Brull, responsable de l'Àrea de Coneixement i Qualitat que té el segell EFQM 600+, ha estat l'encarregat de rebre aquest distintiu durant el fòrum anual del club que ha tingut lloc a Madrid.

El Club Excel·lència en Gestió ha nomenat Ambaixadores d'Excel·lència Europea 2018 a aquelles organitzacions que s'esforcen per ser millors cada any utilitzant els valors d'excel·lència, basant-se en el Model EFQM d'Excel·lència i que tenen una puntuació superior als 600 punts.

El segell EFQM és una acreditació oficial atorgada per l'European Foundation for Quality Management (Fundació Europea per a la Gestió de la Qualitat). El model EFQM d'excel·lència és un marc pràctic que permet avaluar les organitzacions, ajudant-les a identificar els punts forts i les àrees de millora en relació al seu sistema de gestió. Els conceptes fonamentals del model són mantenir en el temps resultats excepcionals, afegir valor per als usuaris de serveis i ciutadania, assolir l'èxit mitjançant el talent de les persones, crear un futur sostenible, gestionar amb agilitat, liderar amb visió, inspiració i integritat; desenvolupar la capacitat de l'organització i aprofitar la creativitat i la innovació.

Etiqueta: 
Excel·lència
Galeria d'imatges
  • Fòrum del Club Excel·lència en Gestió