La Diputació de Tarragona celebra el ple ordinari del mes de juny

Pau Ricomà renuncia al seu càrrec com a diputat durant la sessió plenària

26/06/2020
Diputació
Tarragona
Comunicació
Moment del Ple ordinari del mes de juny de la Diputació de Tarragona
Moment del Ple ordinari del mes de juny de la Diputació de Tarragona

El Ple de la Diputació de Tarragona ha aprovat aquest divendres per unanimitat el Programa quadriennal d’inversions a la xarxa local 2020-2023, un document que recull les inversions en carreteres previstes per aquest mandat. En concret, el programa inclou 16 projectes de millora a les carreteres de la demarcació considerats prioritaris (10 a les comarques del Camp de Tarragona i al Baix Penedès i 6 a les Terres de l’Ebre) amb una inversió prevista de 18.650.000 euros.

També s’ha acordat l’aprovació inicial del projecte de condicionament de la TV-7002, de Vimbodí a Poblet amb un pressupost d’execució per contracta de 2.407.430,81 euros (que completarà la remodelació d’aquesta via), i el projecte que preveu construir una rotonda a la intersecció de la T-313 amb l’accés a Riudecanyes, amb un pressupost d’execució de 599.916,84 euros. Per últim en quant a inversions en carreteres, el ple ha donat llum verda al conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Vila-rodona que permetrà remodelar les travesseres del municipi mitjançant la prolongació del carrer Pau Robert i Rabadà.

D’altra banda, durant la sessió plenària, el diputat Pau Ricomà ha renunciat al seu càrrec a la Diputació de Tarragona. “Durant els darrers 5 anys he tingut el privilegi de formar part de la Diputació de Tarragona, anys que m’han servit per entendre i estimar la institució. Per entendre la seva importància com un element vertebrador dels nostres territoris: del Camp de Tarragona, de les Terres de l’Ebre i del Baix Penedès; també com un element de reequilibri, fet palès a través del conjunt de les seves polítiques de suport als municipis de Tarragona i a la seva gent”, ha assegurat Ricomà durant la seva intervenció de comiat.

Per la seva part, la presidenta, Noemí Llauradó, així com els portaveus dels quatre grups polítics de la corporació han agraït la tasca duta a terme pel diputat Ricomà durant aquests cinc anys en què n’ha estat membre.

Manifest LGTBI

El Ple ha començat amb la lectura i aprovació d'una declaració institucional en suport al col·lectiu LGTBI amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, que se celebra el 28 de juny.
 

Etiqueta: 
Ple
Galeria d'imatges