La Diputació convoca una nova edició dels Premis Emprèn per a projectes empresarials del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre

Els aspirants es poden presentar fins al 29 de juny i els guardons tenen una dotació econòmica de 35.000 euros

09/05/2018
Promoció Econòmica
Fotografia de grup dels guanyadors dels Premis Emprèn 2017
Fotografia de grup dels guanyadors dels Premis Emprèn 2017

La Diputació de Tarragona ja ha convocat la 6a edició dels Premis Emprèn per a projectes empresarials nascuts al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre. Enguany el certamen compta amb una dotació econòmica de 35.000 euros i les sol·licituds per participar-hi es poden presentar fins al proper 29 de juny. Els interessats poden consultar tota la informació al web http://www.dipta.cat/empren/premis.

Amb l'objectiu de fomentar l'esperit emprenedor i contribuir a generar ocupació de qualitat a la demarcació, els Premis Emprèn estan adreçats a les persones emprenedores del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre que hagin o vulguin posar en marxa un projecte empresarial. El certamen premiarà amb 5.000 euros un total de 5 projectes que seran els guanyadors a les diferents categories del concurs: turisme, cultura i experiències; salut i esport; tecnologia i innovació; eficiència energètica, i sostenibilitat i economia social. Si el jurat ho considera oportú, també podrà atorgar reconeixements a d'altres projectes participants, que s'enduran un premi de 1.000 euros. Els projectes guanyadors també rebran assessorament tècnic durant un any per part de la Diputació de Tarragona i/o de les seves entitats col·laboradores.

L'anterior edició dels Premis Emprèn va comptar amb la participació de 46 projectes molt diversos i procedents de diferents indrets de la demarcació. Els guardonats van ser Artra, una empresa especialitzada en recuperació i promoció d'artesania i tradicions de les Terres de l'Ebre; Menjamiques, dedicada a la fabricació i venda d'una crema alimentària a base de garrofa, avellanes i oli d'oliva km0; Kamleon, una plataforma tecnològica per a detectar la deshidratació de les persones mitjançant la suor o la orina; Noujardí Espais S.L, una empresa de xerojardineria per al disseny d'espais exteriors adaptats al clima i al paisatge, i Punt d'Accés, una cooperativa social que ofereix Wifi en zones rurals o poc poblades.

 

Etiqueta: 
Premis Emprèn
Galeria d'imatges