La Diputació acull la multitudinària presentació del conte 'El Drac Vermell', de la col·lecció dels Contes del Seguici de Tarragona

Editat pels Amics de la Colla Jove, amb textos de Noemí Sans i il·lustracions d'Edu Polo. El diputat Mateu Montserrat ha clos l'acte, que ha omplert la sala Santiago Costa

12/09/2018
Cultura
Tarragona
Comunicació
Un moment de la presentació, que ha omplert la sala Santiago Costa
Un moment de la presentació, que ha omplert la sala Santiago Costa

La Sala Santiago Costa de la Diputació de Tarragona s'ha omplert, aquest dimecres al vespre, en la presentació del conte 'El Drac Vermell', de la col·lecció Els Contes del Seguici. El volum, editat per l'Associació d'Amics de la Colla Jove, està il·lustrat per Edu Polo, amb textos de Noemí Sans.

El diputat de la Diputació Mateu Montserrat ha presidit l'acte, amb la participació de la regidora tarragonina de de Comerç, Relacions Ciutadanes i Universitats, Elvira Ferrando; l'exrector de la URV i membre numerari de l'Institut d'Estudis Catalans Joan Martí i Castell; els autors del llibre, i el representant de l'Associació d'Amics de la Colla Jove, Jordi Alasà.

Tot seguit, les persones assistents han pogut tastar un 'mouse' que reproduïa la portada del llibre, creat per la pastisseria Conde de Tarragona i que es podrà adquirir durant aquestes festes de Santa Tecla.

Etiqueta: 
Cultura
Galeria d'imatges