La Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona ofereix aquest cap de setmana tres concerts gratuïts que posen el punt final a l'estada musical a Sant Carles de la Ràpita

Les Jornades de Corda del Conservatori de Tarragona també clouran l'activitat amb un concert obert al públic. El recital tindrà lloc dissabte a l'Auditori Diputació

07/09/2017
Comunicació
Assajos Banda simfònica
Assajos Banda simfònica

La Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona oferirà aquest cap de setmana 3 concerts a Tortosa, Reus i l'Hospitalet de l'Infant, oberts al públic. Els recitals culminen l'estada que ha fet l'agrupació, integrada per una vuitantena de joves músics, alumnes de Grau Professional dels conservatoris de Tarragona, Reus i Tortosa, durant aquesta setmana a Sant Carles de la Ràpita. Els concerts tindran lloc els dies 8, 9 i 10 de setembre a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa, al Teatre Bartrina de Reus, i al Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant, respectivament. Els concerts començaran el dia 8 a les 20h i la resta de dies a les 19 hores.

El director convidat, Frank de Vuyst

L'estada compta amb la presència d’un director convidat, que enguany és el mestre Frank de Vuyst, que a més de dirigir els assajos, es posarà al capdavant de la formació durant els concerts. Frank De Vuyst, nascut la ciutat belga de Zele, és actualment el director titular de la Unió Musical de Torrent i de l'Agrupació Artística de Dénia, director artístic de la Wind Orchestra Saragossa (Woz), i director artístic de la Banda Sinfonica de la RED de Escuelas de Música de Medellín, Colòmbia. Ha fet enregistraments per a segells discogràfics d'Espanya, EUA, Japó, Bèlgica, i Colòmbia.

Programa dels concerts

La Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona interpretarà un repertori dividit en dues parts. La primera estarà integrada per Música y vinos, de Manuel Morales Martínez i Mare Nostrum de Miquel Asins Arbó. La segona s’iniciarà amb el tema 1405: der Brand von Bern de Mario Bürki, Fiesta de Gyuri Spies i acabarà amb Fandanguería de Victoriano Valencia.

Concert a Tarragona per cloure les VI Jornades de CordaAssajos Jornades Corda

L'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona organitza aquests dies la sisena edició de les Jornades de Corda, un projecte que té com a objectiu complementar i enriquir la formació de l'alumnat a través dels assajos i el treball conjunt. Enguany l'activitat compta amb la participació del professor convidat Raúl Garcia Marian (violí) – Assistent Concertino de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.

Les VI Jornades de Corda culminaran el proper dissabte 9 de setembre amb un concert obert al públic (entrada lliure amb aforament limitat a la sala) que tindrà lloc a les 19 h a l'Auditori Diputació, al Carrer de Pere Martell 2 de Tarragona.

Galeria d'imatges