Jesús presenta la guia d’aquesta Entitat Municipal Descentralitzada, editada per la Diputació de Tarragona

La guia forma part de la col·lecció Els llibres de la Medusa i els seus autors són Agustí Agramunt, Laia González, Aitor Pérez i Jaume Borja

09/10/2017
Cultura
Jesús
Comunicació
Acte de presentació de la "Guia de Jesús"
Acte de presentació de la "Guia de Jesús"

Jesús ha acollit aquest dissabte la presentació de la guia sobre aquesta Entitat Municipal Descentralitzada del terme de Tortosa, editada per la Diputació de Tarragona, dins de la Col·lecció Els llibres de la Medusa. Els seus autors, Agustí Agramunt, Laia González, Aitor Pérez i Jaume Borja ofereixen al llarg de més de 200 pàgines retrat rigorós de la seva realitat i la seva història fins l'actualitat. La guia, editada per la Diputació de Tarragona, forma part de les publicacions que es troben a l’abast de tothom a través de la Biblioteca Virtual Ramon Berenguer IV (RBIV).

L’acte de presentació del llibre va comptar amb la presència del diputat de la Diputació de Tarragona, Lluís Soler; de l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel; del president de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Jesús, Víctor Ferrando; i d'Agustí Agramunt, qui va parlar en nom de tots els autors de la publicació.

El llibre està dividit en cinc grans capítols: L’espai natural i la biosfera de Jesús; L’espai històric i econòmic de Jesús; L’espai polític i urbà de Jesús; El poble, la cultura i la seva gent i Rutes per conèixer Jesús. A partir de la seva realitat geogràfica, paisatgística, històrica, cultural i social, la publicació fa un retrat precís d’aquest nucli amb identitat pròpia de la comarca del Baix Ebre.

Les guies que publica la Diputació de Tarragona posen a l’abast de tothom un treball amb valuosa informació sobre la realitat i l’evolució de les diferents poblacions des de la perspectiva geogràfica, històrica, econòmica, cultural i social. Fins l’actualitat, s’han editat un total de 35 guies, disponibles a través de la Biblioteca Virtual Ramon Berenguer IV (RBIV),  on es poden adquirir on-line o bé consultar directament aquelles que es troben completament digitalitzades.

Etiqueta: 
Publicacions
Galeria d'imatges
  • La publicació forma part de la col·lecció la Medusa
  • La publicació forma part de la col·lecció la Medusa