Els centres d'educació especial celebren el Dia Escolar de la No-violència i la Pau

El col·legis Sant Rafael i Sant Jordi s'afegeixen a la commemoració amb la participació de l'alumnat dels centres

31/01/2018
Educació
Comunicació

Els centres d'educació especial de la Diputació Sant Rafael, a Tarragona, i Sant Jordi a Jesús (Tortosa) han commemorat aquest dimarts, 30 de gener, el Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP)

Amb el lema La conviència s'aprèn el Col·legi Sant Rafael ha participat en la celebració conjunta dels centres educatius de la ciutat de Tarragona, que va tenir lloc dimarts al Palau firal i de congressos de la ciutat. Els diferents centres van poder mostrar els treballs realitzats durant la primera part del curs dins del projecte La cadena de la conviència amb l'objectiu de reflexionar sobre l'acció de viure en companyia d'altres de forma pacífica i harmoniosa. Tots els participants han estat amfitrions del seu centre i han estat visitants d'un altre. Durant l'acte van poder explicar i mostrar les seves experiències dalt de l'escenari, amb l'ajuda de diferents objectes i d'un video. L'alumnat del centre d'educació especial de la Diputació també va participar en l'actuació conjunta El tren del temps al costat d'alumnes dels centres Estela, Solc i la Muntanyeta.

Al Col·legi Sant Jordi de Jesús, a Tortosa, l'alumnat del centre va treballar els valors que representa aquest Dia de la No-violència i la Pau i van formar la paraula "pau" al bell mig del pati de l'escola.

Galeria d'imatges