El president de la Diputació de Tarragona clou el XVIII Festival Internacional de Música de Prades

El certamen i el curs de clarinet que té lloc al municipi ha arribat enguany a la divuitena edició. Prades també va acollir dissabte la inauguració de l'agrobotiga de la Cooperativa Agrícola

31/07/2017
Diputació
Prades
Comunicació
Durant l'acte va tenir lloc un concert a càrrec dels alumnes
Durant l'acte va tenir lloc un concert a càrrec dels alumnes

El president de la Diputació, Josep Poblet, ha presidit aquest cap de setmana la cloenda del XVIII Festival Internacional de Música de Prades i Curs Internacional de clarinet Joan Plaja, que s’organitzen a la població des de fa 18 anys. L'acte va tenir lloc dissabte i va permetre als assistents gaudir del darrer dels nou concerts que s'hi han celebrat.

Aquesta activitat de caire cultural i pedagògic compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona. En aquesta edició, hi han participat un total de 45 alumnes de clarinet vinguts d'arreu del país, amb edats compreses entre els 9 i els 20 anys.

Abans de la cloenda del XVIII Festival Internacional de Música, Poblet va presidir l'acte d'inauguració de la nova agrobotiga de la Cooperativa Agrícola que ha obert al públic a Prades. El president del a Diputació va estar acompanyat per l’alcaldessa del municipi, Lídia Bargas, així com per representants i treballadors de la Cooperativa Agrícola de Prades, alcaldes i regidors de poblacions veïnes.

 

Etiqueta: 
Presidència
Galeria d'imatges