Concert de Solistes amb l’Orquestra i la Banda Simfònica del Conservatori de Música de la Diputació a Reus al Teatre Bartrina

El Conservatori de Música de la Diputació a Reus oferirà dimarts aquest concert obert i amb entrada lliure, dins dels actes de Reus Capital de la Cultura Catalana

11/05/2017
Cultura
Reus
Comunicació
Les invitacions per accedir al concert gratuït ja es poden recollir al Conservatori, al carrer Llovera 15 de Reus
Les invitacions per accedir al concert gratuït ja es poden recollir al Conservatori, al carrer Llovera 15 de Reus

El Teatre Bartrina de Reus acollirà aquest dimarts, 16 de maig, el Concert de Solistes amb l'Orquestra i la Banda Simfònica del Conservatori de Música de la Diputació a Reus. Aquesta actuació, oberta a tota la ciutat, s’emmarca en la programació d’actes de Reus Capital de la Cultura Catalana. El concert començarà a les 19 hores. L’entrada és gratuïta amb invitació, que ja es pot recollir a la seu del Conservatori del Carrer Llovera, 15 de Reus. 

El programa de l’actuació està dividit en dues parts. La primera oferirà les interpretacions dels solistes acompanyats per la Banda Simfònica, dirigida per Joan Ramon Reverté, i la segona comptaran amb l’acompanyament de l’Orquestra, dirigida per Àlex Sansó.

El Concert de Solistes, que celebra enguany la seva segona edició, té com a objectiu estimular la motivació de l’estudi  i aprenentatge dels alumnes, pel fet de participar com a solistes en agrupacions simfòniques, enriquint la seva formació i alhora potenciant el virtuosisme. El passat mes de gener van realitzar-se les proves de selecció dels alumnes que faran les interpretacions, entre els cursos de 3r d’Avançat i de Grau Professional de l’Escola i Conservatori, per a tocar amb la Orquestra i la Banda Simfònica del centre. 

Galeria d'imatges