'Música per joguines' a les Escoles i Conservatoris de Música de la Diputació de Tarragona

Les Escoles i Conservatoris de Música de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa impulsen l'activitat 'Música per Joguines', a través de la qual col·laboren amb entitats del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre en la recollida solidària de joguines per a infants de casa nostra.

Els centres d'educació musical han organitzat activitats el 15 de desembre, a Reus i Tortosa, i el 20 de desembre, a Tarragona obertes al públic. Per poder accedir als concerts i tallers només cal portar una joguina nova i no bèl·lica.

 

Dissabte, 15 de desembre de 2018

Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus. C/ de Llovera, 15. Reus.

 • 10.30 a 11.20 h: Taller de Música per a petits (1 –2 anys).
 • 11.30 a 12.20 h: Taller de Música per a nadons (0-12 mesos).
 • 12.30 a 13.20 h: Taller de Música per a petits (1- 2 anys).

Aquests tallers, a càrrec de Gemma Baños, estan destinats a desenvolupar la sensoriomotricitat dels nens en aquestes edats primerenques, així com la relació amb l’entorn i la resposta en ell mateix.

 • 11.00 h: Concert a càrrec dels cors d’avançat de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus.
 • 12.30 h: Concert de Música Afrocubana.

A càrrec del grup Ancestros (Grup integrat per tres músics afrocubans). Proporcionen un so únic per la varietat de colors, energia i ritme en les seves musiques.

Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa. C/ de la Rosa, 6. Tortosa.

 • A partir de les 10h: Classe Gordon oberta a famílies amb fills/es entre 4 i 6 anys. Tallers familiars per a nens per treballar de forma conjunta tot el món del llenguatge musical i el complement en el desenvolupament integral del nen i de cohesió amb la familia. Hi haurà tres sessions, a les 10h, a les 11h i a les 12h.
 • A partir de les 10:30h: Música al cinema mut. Projecció d’una pel·licula amb música en directe i amb la participació teatralitzada en algun moment d’alguna escena. Es faran tres sessions, a les 10:30, a les 11:15 i a les 13h.
 • A partir de les 12h: Narració d’un breu relat titulat “El gran pianista”, escrit per una alumna del centre, Maria Subirats, que va guanyar un premi de narrativa (Sambori Òmnium). L'acompanyarà al piano l'alumna Mariam Ouacif.

Dijous, 20 de desembre de 2018

Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona. C/ Cavallers, 10. Tarragona.

 • 18.00 h: Taller “Amb veu i anima”, impartit per Anna Maria Ollet. Tècniques relacionades amb la veu i la psicologia per ajudar a tenir recursos interns en moments de bloquejos importants dintre de l’entorn de les actuacions musicals i personals.
 • 18.30 h: Concert de Nadal a càrrec de l’aula Suzuki. 
 • 18:30h: Concert de l'Orquestra Inicial i de Nivell Elemental a l’Auditori de la Diputació de Tarragona (C. Pere Martell, 2).
 • 19.30 h: Concert de gups de saxos (alumnes de grau professional) i concert de grups de clarinet (alumnes de grau professional) al pati del Conservatori.

 

 

 

 

Informació

Dia i hora: 
del Dissabte, 15 Desembre, 2018 - 10:00 al Dijous, 20 Desembre, 2018 - 20:00
Adreça: 
Espanya
Municipi: 
TarragonaReusTortosa