Jornades Europees de Patrimoni a l'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa

L'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa oferirà diferents activitats amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni
L'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa oferirà diferents activitats amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni

L'Escola d'Art de la Diputació a Tortosa ha programat divereses activitats gratuïtes de l'11 al 14 d'octubre en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni.

Dijous 11 d'octubre

18.00 hores Visita comentada a la Unitat de Conservació i Restauració de la Diputació de Tarragona (plaça de Sant Joan, 5, Tortosa).

Dissabte 13 d'octubre

11.30 a 12.30 hores Xerrada a la Catedral de Tortosa sobre la restauració del retaule de les Santes Càndia i Còrdula, copatrones de la ciutat, a càrrec de la responsable tècnica de la Unitat de Conservació i Restauració, Carme Clemente.

18.00 hores Visita comentada a la Unitat de Conservació i Restauració de la Diputació de Tarragona (plaça de Sant Joan, 5, Tortosa). 

Diumenge 14 d'octubre

Visites teatralitzades a l'exposició del Museu de Tortosa, protagonitzades per personatges que representen tres moments destacats de la història de la ciutat. Hi haurà dos passis, a les 11.30 h i a les 12.30h, a càrrec de l'Escola Municipal de Teatre de Tortosa, i l'aforament és limitat.
 

A més, el Museu d'Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT) també continua participant en l'activitat 'Misteri als Museus. El cas de les 7 còpies', que des del passat 5 d'octubre duu a terme conjuntament amb els museus tarragonins. L'activitat també està inclosa a les Jornades Europees de Patrimoni i culminarà el diumenge dia 14.

Informació

Dia i hora: 
del Dijous, 11 Octubre, 2018 - 10:00 al Diumenge, 14 Octubre, 2018 - 20:00
Adreça: 
Escola d'Art de la Diputació a Tortosa
Pl. Sant Joan,5
  Tortosa
Espanya
Municipi: 
Tortosa