Jornades de corda de les Terres de l'Ebre

Les jornades comptaran amb els dos especialistes Martín i Asier de l'Aupa Quartet
Les jornades comptaran amb els dos especialistes Martín i Asier de l'Aupa Quartet

L'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa acull els propers 24 i 25 de març les Jornades de corda de les Terres de l'Ebre. Aquestes sessions s'adrecen a alumnat de nivell elemental i de grau professional o de cursos equivalents, i la matrícula és gratuïta. Aquesta activitat pretén aprofindir en les tècniques de corda moderna per abastar diferents estils de música, des del pop o Jazz fins al flamenc o els ritmes caribenys, a través dels especialistes Martín i Asier de l'Aupa Quartet.

El curs constarà d'una sessió per als menors de 12 anys el 24 de març, de 17.30 a 20.30 hores, al Palau Oriol, seu del Conservatori de Tortosa. D'altra banda, el grup de joves i adults realitzarà dos sessions el 25 de març, de 10.00 a 13.00 hores i de 15.00 a 18.00 hores, a l'Institut Joaquim Bau de Tortosa. Els dos dies es farà una mostra del treball realitzat 15 minuts abans de la fi de l'activitat.

L'activitat resta oberta a tots els instrumentistes de corda de les Terres de l'Ebre i dels Conservatoris de la Diputació de tots els nivells i sense límit d'edat. Les inscripcions es poden fer fins al 23 de març.

Informació

Dia i hora: 
del Divendres, 24 Març, 2017 - 17:30 al Dissabte, 25 Març, 2017 - 18:00
Adreça: 
Conservatori de Tortosa i Institut Joaquim Bau
Carrer de la Rosa, 6 / Av. de l'Estadi, 14
  Tortosa
Espanya
Municipi: 
Tortosa