Exposició itinerant: "Camins Ramaders"

Recull d'imatges de l'exposició
Recull d'imatges de l'exposició

Al llarg dels últims anys, cada cop més, els camins que ens uneixen són els d'Internet i el telèfon mòbil. Tot i això, encara perviuen altres vies com les carreteres, les rutes aèries, marítimes o fins i tot de l'espai.  Aquests camins han estat la via principal de comunicació entre les persones, camins que conduïen a tot arreu mentre la humanitat es feia amb l’espai físic.

L’exposició itinerant proposa itineraris per fer a peu o en bicicleta per camins ramaders del Baix Ebre, el Montsià, el Baix Camp, la Conca de Barberà i el Baix Penedès. Es recomana deixar anar la imaginació en l’exposició per una millor experiència.

Aquesta exposició pertany a “Exposicions itinerants”, un programa proposat a tots els ajuntaments del territori i gestionat pel Servei de Cultura de la Diputació de Tarragona. L’objectiu d’aquestes exposicions és fomentar el dinamisme cultural i contribuir a la difusió del patrimoni a les nostres comarques. Gràcies a la bona acceptació que ha rebut el programa, es continua oferint any rere any amb innovacions i ampliacions de les modalitats.

Informació

Dia i hora: 
del Dimarts, 25 Juliol, 2017 - 09:00 al Dijous, 31 Agost, 2017 - 09:00
Adreça: 
Centre Cívic
Espanya
Municipi: 
La Torre de Fontaubella