Exposició al MAMT: 'Tom Carr, el lloc i l'instant'

Amb motiu de la publicació del llibre Tom Carr. L’escultura mental: presència i contingència de Raquel Medina, coeditat per la Diputació de Tarragona i Viena Edicions, el Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona presenta l’exposició: Tom Carr, el lloc i l’instant

Tom Carr es troba en plena cursa de fons des que va començar a ser conegut als anys vuitanta del segle passat i encara no deixa de plantejar-se nous reptes a cada instant. Altres maneres de dir, segurament, les mateixes coses que l’impulsen a existir i continuar creant.

Aquesta exposició és un tast d’aquestes inquietuds i per això ha seleccionat tres instal·lacions creades en aquests darrers temps

La mostra es podrà visitar fins al 14 de febrer de 2021de dimarts a dissabte de 10.00h a 17.00h., diumenges i dilluns tancat. 

A causa de les mesures adoptades per contenir la COVID-19, els centres museístics no podem programar presentacions públiques presencials, per aquest motiu no es farà acte inaugural d’aquesta mostra. Tot i aixó, esperem que pugueu visitar-la.

Informació

Dia i hora: 
del Dimarts, 15 Desembre, 2020 - 11:00 al Diumenge, 14 Febrer, 2021 - 13:00
Adreça: 
MAMT
Carrer de Santa Anna, 8
  Tarragona
Espanya
Municipi: 
Tarragona