Cuita de Rakú a la vora del riu

Cuita de ceràmica Rakú
Cuita de ceràmica Rakú

L'Escola d'Art a Tortosa ha programat una cuita popular de Rakú a la vora del riu. Un taller d’aprenentatge i aproximació als fonaments de la ceràmica, en un context lúdic i festiu que permetrà una interacció notable amb el públic. 5 hores de taller en un context lúdic i festiu.

L'escola surt al carrer i organitza un taller popular de ceràmica, a l'avinguda Felip Pedrell, a l'embarcador. El taller consistirà en esmaltar i coure un bol de ceràmica realitzat amb la tècnica oriental de Rakú. El procés d’esmaltar, coure, refredar i netejar la peça serà d’una hora aproximadament, i el bol passarà a ser propietat de l’alumne. L’activitat proposada i coordinada pel Taller de ceràmica de l’Escola d’Art comptarà amb la col·laboració d’alumnes del taller d’anys anteriors i amb el suport de l’equip docent i tècnic del centre.

És gratuït i obert a tothom que vulgui aprendre la tècnica, que vulgui endinsar-se en la cuita traicional de ceràmica o, simplent, tingui curiositat per veure i aprendre com es cou la ceràmica.

Normativa de participació:

  • Majors de 18 anys
  • Anar vestit amb roba de cotó
  • Majors de 14 anys amb autorització prèvia del seus pares i/o tutors

Informat'en a www.dipta.cat/eadtortosa i a www.facebook.com/eadtortosa

Informació

Dia i hora: 
Divendres, 1 Setembre, 2017 - 19:00
Adreça: 
Embarcador
Av. Felip Pedrell
Espanya
Municipi: 
Tortosa